Ожидание...
Яке одразу три ознаки має.
А суть у тім, хто з нас і що чекає
Й кому і що воно уже несе.
Той, хто чекає щастя і добра,
"Плюсом" це слово зразу позначає
І весело та з радістю чекає,
Коли прийде щастлива та пора.
Якщо проблем очікуєте ви,
Однак їх боїтеся й не готові,
Зі знаком "мінус" зразу стане слово
Й дурні думки засядуть в голові.
Ще й третій зміст у цього слова є,
Й понад усе його бояться люди,
Бо означає, буде чи не буде
Життя, яке Всевишній нам дає.
Так, зміст чекання треба розуміть,
Щоб на "плюси" всі "мінуси" міняти
І третій зміст ніколи не чекати,
А весь свій вік у радощах прожить.
Свидетельство о публикации №120092103804