Бэйрэм белэн!!!

Агыла мон йорэктэн
Шигырьлэрдэ, жырларда
Югары хислэргэ рухландыра
Югары доньяда сэнгать

Нинди матур
Кунел hэм йорэк гармониясе
Безне сэнгать соендерэ
Композиторлар hэм шагыйрэ

Кадерле хатын кызлар
Сез Чэчэклэр безнен тормышта,
Котлыйм сезне чын кунелдэн,
Коеныгыз сез гел бэхеттэ, мэхэббэттэ!


Рецензии