Кояшым син

Кояш чыга, таннар ата,
hэрконне иртэ белэн,
Илаhи булэк - шатлык ул,
Матур кунеллэр белэн

Сине курсэм кунелемэ жылы,
Тавышыннан сойкемлерэк юк,
hэрьяктан камил син, идеал,
Синнэн яхшы доньяларда юк

Мин эле дэ сокланамын сина,
Доньяларда мондый хислэр юк,
Яхшы син бар доньяда,
Минем Кояшкай нурлы


Рецензии