Roman Skyba - To Bruce Lee - En

Брюсу Ли

Жил да был человек в Китае старом.
И на него смотрели косо там.
Черный пояс при нем.
Слава, деньги и дом ...
А подумал - и стал философом.
И загорел его сад золотистым пушком.
Два мира засветились лотосом.
Он запер своего ночь. И пошел, и пошел.
Тихо-тихо. Потому что стал философом ...


To Bruce Lee

There was a man in old China,
and he was looked at strangely.
He had a black belt,
a house, fame and money...
And then he thought – and became a philosopher.
And his garden was glowig with golden fur,
two worlds were shining like lotos.
He closed the night. And he went, and he went
quietly-quietly. Because he became a philosopher.


Рецензии