Коз

Гузэллек, нинди могъжиза?
Коз торенгэн чэчкэгэ
hэр агач матур буялган,
Сылу келэмле яфракка

Коз ужэт, зирэк тэ хэтта,
Турыдан-туры кара!
Кояш баюында кузэт,
Билгелэр, тынлык тора

Узгэрешлэр сизелерлек,
Бизэк бархат яфраклар
Пышылдый кебек келэмдэ,
Безнен дэ уткэн еллар

Аяз коннен яктылыгы булып,
Агач остендэ кук куренэ
Коз безгэ жылылык ости,
Якыннар hэм дусларына


Рецензии