Плутантом в павутинни
Спить місто в слизоті заносів.
Антени на дахах стріляють вниз і в небо.
Все скнять близь моніторів босі
Про Інтернетові фанати, мов в потребі…
Гудить ефір, землі бурмоче…
Десь день – тут ніч. А навкруги у павутинні
Не знають ані дня, ні ночі –
З космічних капелюхів ловлять хміль безвинний.
Дахи над містом, фіолетом
Зірковим, в мандри небом тихо, тихо їдуть…
Фанатів дах в кабріолеті,
У електроннім, десь витає з кимсь по сліду…
І в паучачому тім турі
Ссе ненаситна павутина
Фігури бліді, грають на клавіатурі,
Забули і футбол, і Гріна…
Спить місто,… ліжко все чекає…
А десь далеко у кораловім розводді
Чекає невід від Нептуна в черзі таїн…
Нерв-безкінечність… Може годі?
05.02.2011р.
Свидетельство о публикации №120091803402