Вона обожнюе червоне сухе
Таке, щоб у роті – врожай винограду.
Таке, як її поцілунок, – легке.
Таке, що в негоду – сонця розрада.
Вона обожнює червоне сухе.
Вона, як ніхто, тримає келих.
Червоне – мов губи її – пругке,
грайливе, усміхнене і веселе.
І трішечки щоби було терпке
і навіть гостре, мов юний місяць...
Вона обожнює червоне сухе,
але все ж таки я – на першому місці...
Свидетельство о публикации №120091705097