Ви доктори, ми молимось на Вас
Так, вашу працю важко поцінити,
Ось атакує пандемії час,
Та ви допомагаєте нам жити.
Не кожен вміє людям співчувати,
І відчувати хворих біль,
Та лікарем не кожен може стати
Життя порятувати - ціль...
Цей бій зі смертю, то за Майбуття,
Добами не виходите з лікарні,
Йде боротьба дошкульна за життя,
Ось так і ризикуєте при наймі…
Благословляємо ми вас за теплоту,
За те, що живемо на Білім Світі,
Як відчуваємо душевність й доброту,
Даруємо вірші, пісні, та квіти.
Автор Геннадій Сівак.
14 вересня 2020 року.
Свидетельство о публикации №120091508787
С Уважением,
Евгений Прохоров 6 16.09.2020 16:18 Заявить о нарушении