Думы що лет журавлив
Душу мою сповивай...
О, це життя наше ластиться,
Жде – розшифруй і читай...
Миле, жадане, кимсь послане
Спалахом, в час, мов зоря –
То доброти неба повені,
Вільний політ сизаря...
Степ мій, хлібами у пахощах.
Світ безкінечний до ніг...
Двір весь у кручених паничах –
В квіт парасольковий біг...
Ластівко, ластівко, ластівко –
Вчиш нас життю на землі.
Шлях до любові, фантастика.
Думи, що лет журавлів...
15.09.2020р.
Свидетельство о публикации №120091502894
С уважением, Пётр.
Пётр Белов 2 17.09.2020 17:41 Заявить о нарушении
Вячеслав Шикалович 27.10.2020 14:21 Заявить о нарушении