Я дакрануся...
Хачу адчуць цяпло тваёй душы.
Гляджу у вочы - сiняе бяздонне -
Нiбыта азярцо у лясной глушы...
Мне так прыемна, шчыра i лагодна,
Так лёгка ад узаемнасцi такой.
I з позiркам тваiм
Сардэчна згодна -
Як цудам, дзелiшся душэўнай цеплынёй.
14.09.2020 г.
Свидетельство о публикации №120091408834