Передостання колискова

Не бійся, сонце, засинати,
Забудь про темряву і страх,
Проб'ємось через білі ґрати.
Твоє життя - в твоїх руках.

Не вір сльозам і крикам п'яним.
Їм також важко, як тобі,
Чекати в залах лікарняних
На зустріч з сином дві доби.

Не бійся очі закривати.
Мине, як ніч, мине твій біль,
Ти знову будеш волохатий,
Приїдуть друзі звідусіль.

Заграє фарбами світанок
І заспіває новий день.
Ступають зорі на твій ґанок
Твої, мої, усіх людей.

Не бійся, хлопче, засинати,
Хай сяє місяць у вікні
Крізь ненависні білі ґрати
І не забуде побажати
Побільше сил в твоїй війні.


Рецензии