Ми разом

Постукала в моє ти серце,
Тобі я двері відчинив.
Любов назад не озернеться,
Ніхто б її не зупинив.
Постукала в мою ти душу,
Повірив я у щирість мрій.
Всі правила свої порушив,
Змінив я вмить ланцюг подій.

Приспів:
З тобою просто ми разом,
І серце б'ється щоразу
В ритмі почуття.
Любов співає сонати,
Наповнює ароматом
Все наше життя.

Відчула ти мій настрій легко,
Знайшла ти вірний напрям знов.
І все, що було так далеко,
Вмістилось в дивному "любов".


Рецензии