Все мое - твое

Я чекав на тебе,
Я благав у неба.
І серед тисяч знайшов тебе,
Просто відчув тебе.
Я не знав, як треба,
Лиш в тобі потреба.
Все, що до тебе – душа зітре,
Просто навік зітре.

Приспів:
Ти дарована небесами,
Знаєш, рай там, де ти є.
І зігріте щастя серцями,
Все моє – твоє.

Все тепер, як хочу,
Бачу твої очі,
І надія в серці ожива,
Просто вмить ожива.
З рання і до ночі
Нам любов шепоче,
І відкриває лише дива,
Просто одні дива.


Рецензии