Очi твоi

Дивлюся в очі я твої,
Знов в них тону, як в океані.
В цілому світі ми одні,
І світле почуття між нами,
Що огортає небесами.

Приспів:
Мій світ в тобі,
Ти просто знай.
На висоті
Горять вогні,
Де ти – там рай.

Є тільки я, є тільки ти,
Що заважає – відпускаєм.
Лише разом вперед іти –
Своє ми щастя відкриваєм,
Його ми серцем відчуваєм.


Рецензии