Навпiл

Ми відкриті для щастя,
Ми тримаєм його за хвіст,
І життя набирає зміст.
Ми однакові масті,
Ми стріляєм в одну мішень,
І приходить знов світлий день.

Приспів:
І тепер все ділимо навпіл,
Все в нас спільне – і радість, і біль.
Розкриваючи крила білим птахом,
Вище неба з тобою летим.

Ми в полоні кохання,
Ми удвох, і лише на зліт,
Залишаючи новий слід.
Ми змінили питання,
Ми зуміли знайти себе,
І відчути, де головне.


Рецензии