Читаю твоi думки

Не треба слів, коли ти поруч,
Не треба снів, коли ти є.
Життя несе то вниз, то вгору,
Та лиш в тобі знайшов своє.

Приспів:
Читаю твої думки,
Вони як швидкі струмки
Ріки, що зветься Любов'ю.
Слова у полоні мрій,
Моя, я назавжди твій,
Рука в руці ми з тобою.

Не знаю, як у тебе вийшло,
Таких, як ти, нема ніде.
Навколо лиш краса і тиша,
Любов-маяк мене веде.

Співпали два життя,
Співпали ти і я...


Рецензии