Ти в серцi моему живеш

День змінює день,
Життя біжить кудись невпинно,
Час похвилинно.
Знов всюди й ніде,
Душа кричить, неначе винна,
Хоч не повинна.

Приспів:
Ти, ти в серці моєму живеш,
Ти в душу вселяєш надію.
Ти, ти поруч зі мною ідеш,
Руками тримаюсь за мрію.

Світ, райдужний світ,
У ньому все, як на долоні,
Немов в полоні.
Знов прямо й на зліт,
Шукаючи своє "сьогодні",
На тлі безодні.

Ти моя, і радість ти, і втома,
Ти моя, я не віддам нікому.
Ти моя, лиш тільки ти усюди,
Ти моя, і хай так завжди буде.


Рецензии