Зiгрiем любов любов! ю

Ми такі, як усі,
Чи, може, все-таки інші.
Знов почуття у вазі,
Їм не потрібні афіші.
Ми тримаєм життя,
Сміливо віримо в щастя.
Просто без каяття,
Усе на світі віддавши.

Приспів:
Зігрієм любов любов'ю,
Відкриємо сонцю вікно.
Вдихнемо мить щастя вволю,
І вже не відпустим його.

Ми такі, як були,
Чи, може, з часом змінились.
Проти правил ішли,
Могли, та не зупинились.
Перемога близька,
Вона не завжди в визнанні.
Ціна надто низька,
Нема ціни у кохання.


Рецензии