Подарунок долi

Лиш ти живеш в моїх думках,
Лиш ти одна у моїх мріях.
Ім'я твоє лиш на вустах,
Твоя любов, як сонце, гріє.
Моя навік,
Сплетіння наших рік.

Приспів:
Ти – просто подарунок долі,
Мій подих, моя спрага волі.
Ти – серце, ти – душа, ти – небо,
Тобі одній, лише до тебе.

Лиш ти тримаєш цілий світ,
Лиш ти одна мені потрібна.
З тобою разом ми на зліт,
Знай, ти на янгола подібна.
Моя навік,
Любов – солодкий гріх.


Рецензии