Зiйшлись зiрки

Ти – моє все, ти – моя вся,
Печаль, коли без тебе я,
Без тебе я один.
День чи ще ніч – до забуття,
Душа в тобі знайшла життя,
Все інше – просто дим.

Приспів:
Зійшлись зірки, нас поєднавши,
Сплелись думки в одну любов.
На двох одне ми ділим щастя,
Моє-твоє, так буде знов.

Ти – є любов, ти лиш одна,
Тебе, як хміль, я п'ю до дна –
Це насолоди мить.
З небес лечу у почуття,
Тримаю знов всі відчуття,
І вже не зупинить.


Рецензии