Торкнулася всього
Й горобина червоною вже стала,
Природа їх такими збереже.
Чаклуня-осінь все пофарбувала.
В садах вже дозріває виноград,
Барвінок залишається зеленим,
Ця господиня всьому знає лад
І вже позолотила всюди клени.
Гуляє ця красуня поміж нас,
Торкається усього непомітно,
І золотих не шкода їй прикрас,
Всміхається так мило і привітно.
Ще й привела з собою скрипаля,
Він виграє нам музику чудову,
Нам звуки ці доносяться здаля
І манять у країну ту казкову.
І золото й багрянець в тій красі,
Злилося все і милує нам око.
Ще вранці все купається в росі,
Осінні квіти повняться ще соком.
12.09.2020 р.
Свидетельство о публикации №120091307487