Що вам доводилось шукати, ще й так, щоб
ще й так, щоб захопило дух?
Таке, що вкрай потрібно мати,
шукаєш, наче відчайдух?
Щось чарівне? Дорогоцінне?
Без чого вже життя нема?
Щось вічне, стале. Щось незмінне?
Що душу в небо підійма?
Мені – доводилося, каюсь,
коли, нестримна і стрімка,
шалено в темряві шукає
твоє тепло моя рука...
Свидетельство о публикации №120091307425