Далека весна

Листя кружляє...На землю лягає...
Ніжна прекрасна осіння пора.
Думки літають... Тихенько співають...
Радість дарує гомінка дітвора.

Листя зелене, червонеє, жовте
Грає веселкою. В душі - ще весна.
Небо синіє, лагідно гріє.
А десь недалеко зима вже блука.

Капає дощик...Вмиває земельку.
Душу лікує природа красна.
Радість і сум несе осінь на крилах.
В мені ж вже співає... Далека весна.


Рецензии