Найкращий плiд для Бога!

Досліджуй себе, Слово Боже досліджуй.
Очисть своє серце, думки, слова, дії.
Нехай не полонить тебе гіркий відчай,
Про Божеє Царство нехай будуть мрії.

Скарби, що у небі, збирай, а не гроші,
Бо часу не знаєш, коли Господь прийде,
Щоб були плоди твої добрі, хороші
В середині, а не лиш гарні на вигляд.

Господь дав людині усе, що найкраще,
Та люди гріхами усе зруйнували-
Змінилися думки і погляди наші,
Як сумніву в серці своїм місце дали.

Від Бога Творця нас гріхи удалили
Та Вірний і Вічний людей не залишив
Й послав у цей світ Однорідного Сина,
Що подвиг звершив на Голгофі найвищий!

Син Божий Творець прийняв образ людини,
Дав знівечить тіло й пролив святу кров,
Щоб з Богом Отцем люди всі примирились,
Прийнявши Ісуса і Божу любов.

То ж, любий мій друже, відкрий серце Богу,
Віддай його Господу Ісусу Христу.
Направить тебе Він на вірну дорогу,
Ввіллє в твоє серце любов, чистоту.

Найкращий з плодів це твоє покаяння.
З Творцем примирися, мій друже, пошвидше.
Хай Бог удалить з твого серця ваганння
Й дарує спасіння тобі й життя вічне.


Рецензии