Хочу бути

Витриманий погляд,
Проміжок – лиш крок.
Вчора були поряд,
Розійшлися в строк.
Розділили небо
На "твоє"/"моє".
Треба і не треба,
Ні чи все ще є.

Приспів:
Хочу бути з тобою,
Хочу бути назавжди,
Вдвох ділити так щиро солодкий цей гріх.
Хочу бути в любові,
Хочу бути й тримати
Тебе міцно і ніжно в обіймах своїх.

По душі сльозами
Самота щимить.
Стертими слідами
Почуття біжить.
Відчували вперше
В невідомість крик.
Більше, може, менше,
Та невже це гріх.


Рецензии