Лiнiя

Ділю любов, та лиш ділюся навпіл,
Складаю знов з минулих днів тебе.
І п'ю до дна я біль душі по краплі,
Втрачаю я в цих почуттях себе.

Приспів:
Нас щось тримає міцно,
Серцебиття ритмічно –
Разом, не в такт – та все одно.
Хай все неорганічно,
Місцями механічно –
Та щастя, знаю я, було.

Ти був не тим і я була не тою,
Життя малює лінію свою.
Ти став таким і стала я такою,
Не розуміли значення "люблю".

Різні ми, як день і ніч,
Вкрите щастя інієм.
Не змогли – це інша річ,
Розділилась лінія.


Рецензии