Повiр у нас

Не знаю, як вийшло так,
Не знаю, що далі буде.
Кохання мого маяк
Веде почуття внікуди.
Тримаюсь за тебе я,
Тримаюсь за нашу мрію.
Назавжди я лиш твоя,
Несу у душі надію.

Приспів:
Повір у нас,
Сьогодні і тут – вже час,
Ми рідні люди.
Повір у нас,
Дай щастю ще один шанс,
І все ще буде.

Не треба тих звичних слів,
Не треба, я їм не вірю.
Не хочу я більше снів,
Що світ цей фарбують сірим.
Тримаюсь за наші дні,
Тримаюсь за щирі ночі.
Ми разом, ми тут одні,
Так кажуть кохання очі.


Рецензии