Вiдшукай

Вмить розбилося, як скло,
Почуття, що було щирим.
Просто далі не змогло,
Жаль, не вистачило віри.
Жаль, не вистачило слів,
Жаль, невимушений погляд.
Не хотіла, не хотів,
І тепер без тебе – хто я.

Приспів:
Відшукай долі свіжий подих,
Відшукай наш забутий рай.
Бути вдвох, відчувати дотик,
Кожен день щастям зігрівать.

Ми не вірили у сни,
Але їм ім'я "розлука".
Всі змінились кольори,
Не тримаємось за руки.
Не тримаємось удвох,
Не тримаємось душею.
В різні боки спільний крок,
Що було – те за межею.


Рецензии