Кохання-шоколад

Не треба зайвих слів,
І так все зрозуміло.
Не треба віщих снів,
Кохання відгриміло.
Не треба, не діли
Ти щастя на частини.
Вже більш немає "ми",
Ми більш не половини.

Приспів:
Кохання-шоколад – то гірко, то солодко,
Кохання-шоколад – то довго, то коротко.
Кохання-шоколад – то тане, то стримує,
Там слабкість і сила є.

Не треба відчуттів
І дивний погляд в серце.
Не треба почуттів,
Де тонко – там і рветься.
Не треба наших мрій,
Є ти, є я – минеться.
Вже більше ти не мій,
Лиш голос твій озветься.


Рецензии