Долi рiзнi

Нашого щастя дим,
Стерло життя весь грим,
Скажи, чому все так складно?
Біль нездійсненних мрій,
Сльози пустих надій,
В душі тепер тільки рани.

Приспів:
Так хтось вирішує, диктує,
Шляхи малює несумісні.
То відпускає, то гуртує,
Та назавжди ми – долі різні.

Більше немає "ми",
Просто тут не знайшли
Ми те, що довго шукали.
Повз пролітають дні –
Дивні, сумні, одні –
Тепер ми в них заблукали.


Рецензии