Плюс-мiнус

Знов у серце погляд твій –
Чужий, та все ще мій,
У світі інших мрій.
Знов не відчуваю я –
Де небо, де земля –
Своя і не своя.

Приспів:
Плюс "кохання", мінус "біль",
Попадання точно в ціль.
Я ділю себе на два,
Ще з тобою, вже одна.
Плюс "напевно", мінус "жаль",
Протиріччя під вуаль.
Вірю, й небеса молю,
Просто я тебе люблю.

Вже крапки давно стоять,
Дні в небуття летять,
Так дивно відчувать.
Вже не треба зайвих слів,
Тих нереальних снів,
Ти сам так захотів.


Рецензии