Вголос

Ти не шукай мене у снах,
Ти не шукай любов у мріях.
Ці почуття, неначе птах,
І в них не втримати надію.
Ти не тримай чого нема,
Ти не тримай чого не буде.
Все доля вирішить сама,
Давно чужі з тобою люди.

Приспів:
Вголос кричати, вголос мовчати,
Все розуміти, так відчувати.
Вголос до болі, вголос на волі,
Тільки кохання зіграні ролі.

Ти не будуй хиткі мости,
Ти не будуй між нами дива.
Вже не здолати висоти,
Минуле вмить змиває злива.
Ти не руйнуй того, що є,
Ти не руйнуй того, що буде.
Все доля виправить, прол'є,
Крапки розставить знов усюди.


Рецензии