Точка зору Вишнього
з любов’ю присвячується
1
Чистій любові —
чистий зір
у все Безмежжя
чистих зір!
Пречистій є злетіти —
далі
в цей світлий
в серафічних зблисках світла
День
що для душі
криштальної
криштальний
сердечність духу — вище йде
і цим повіє
в намірах пісень!
Про що ж,
які в душі живуть
більш наміри пісень?
Про Сонце що яснить
в Пречистій
що живе клич
цей —
променистий
в с е живить й кличе —
в серці чистім!
2
Як ясно було
Данте й Рафаелю
чом всі пізніші —
бачитимуть стелю
«Без Чистої високо
не злетиш!»
Киш-миш — як без алмазу
Зорі в серці
о я в операційній Тиші з тиш!
10.09.2020
Свидетельство о публикации №120091103907