Наша казка

Розпустилися квіти, знову весна,
Змін приніс теплий вітер – щастя сповна.
Свіжий подих відчули душами знов,
Вдячна я за минуле, далі любов.

Приспів:
А життя – красива картина,
Ми її малюємо вдвох.
Наша казка, знаю, без грима,
В унісон тепер кожен крок.
І дарує ангел нам крила,
Дві душі сплелися в одну.
Наша казка, разом ми – сила,
І на двох так щиро "люблю".

Посміхнулося сонце, слід у душі,
Промінь б'є у віконце, стихли дощі.
Погляд ніжний у серце, тіло тремтить,
Почуття як озерце – не переплить.

Свіжий подих відчули душами знов,
Вдячна я за минуле, далі любов...


Рецензии