Рай там, де ти

Шукаю, бажаю світла й тепла,
Кохаю, тримаю мрію в руках.
Долоні до сонця, п'ю світ до дна,
Лечу у віконце, як в небі птах.

Приспів:
Рай там, де ти –
Це все, що серцю потрібно.
Рай там, де ти,
Всі почуття на "відмінно".
Рай там, де ти –
Там лиш ми, більш нікого.
Рай там, де ти,
І ми під захистом в Бога.

Я знаю, не граю в ці почуття,
Жадаю, плекаю, просто твоя.
Я легко повірю, дивне життя,
Знов серце довірю, знов я є я.

Ти – мій рай,
Відчуття через край.


Рецензии