Поцiлунки

Танець двох – спільний крок,
Нас веде кохання.
Через біль – глиб чи міль,
Там в душі зізнання
З вечора до рання.

Приспів:
І нам не треба зайвих слів,
Не треба дива і дарунків.
У всьому світі ми одні
В полоні ніжних візирунків,
Що нам малюють поцілунки.

Ми одні – світлі дні
Нам життя дарує.
Неба знак, як маяк,
Нас любов цілує,
Знов серця хвилює.

Разом ми,
Знаю я, що це не сни,
Щастя посеред весни.


Рецензии