Зiзнання

Все, що треба – знаю,
Все, що хочу – маю,
Кохаю і кохана я.
Так, як можу – дію,
І тримаю мрію,
Жадаю і жадана я.

Приспів:
Ти – сенс мого життя,
Мій світ, душа моя,
Для тебе і тобі моє кохання,
Моє зізнання.
Ти – все, що в мене є,
Що маю – все твоє,
Ти є і вмить тепліше,
І дні світліші.

У руках вся сила,
За спиною крила,
Літаю, наче птаха я.
У кохання вірю,
Серцем Всесвіт грію,
Тримаю світ в долонях я.

Почуття вищі неба,
Поруч ти, що ще треба.


Рецензии