Спалах

Я руками розриваю тишу,
І даю знов волю почуттям.
Хай навколо сильний вітер свище,
Більш не здамся зламним відчуттям.
Я так хочу просто відчувати,
Дарувати те, що на душі.
Я так хочу лиш тебе кохати,
Навіть, якщо йтиму на межі.

Приспів:
Спалах, спалах почуттів,
Це все, що серцю сьогодні треба.
Спалах, спалах відчуттів,
Я вдячна небу тепер за тебе.
Знай, ти – моє все,
Просто ти – моє все.

Ти один, і іншого не треба,
Серце все моє заполонив.
Моє сонце, море, вітер, небо,
У полоні неспокійних днів.
Я знов вірю, і ця віра сильна,
Просто вільна, я душею вільна,
Лиш з тобою почуваюсь так.


Рецензии