Сила тяжiння

Так треба, так небо хоче,
І серце бажає так.
Для тебе всі дні і ночі,
Любов нам тепер – маяк,
Просто нам з неба знак.

Приспів:
В унісон щастя б'ється,
Кожен раз по-новому, і знов не до сна.
Серце лине до серця,
І ця сила тяжіння сильніша за нас,
Сильніша за нас.

Так треба, і хай так буде,
Лікує усе лиш час.
Що треба – душа забуде,
Залише навіки нас
Разом без зайвих фраз.

Між нами щось надзвичайне,
Таємне і незвичайне,
Це почуття є безкрайнє.


Рецензии