Весна теплом зiгрiла

Я не прийшла в твоє життя,
Так просто доля захотіла.
Зима моя – весна твоя,
До тебе на тепло летіла,
Трималась і не відпустила.

Приспів:
Весна теплом зігріла,
Хотіла-не хотіла,
Та покохала.
Весна теплом зігріла,
Всю душу обігріла,
Я не чекала,
Хоч небеса благала.

Я не прийшла в твою любов,
Кохання подивом зустріла.
І моє серце знов-і-знов
Неначе сонечком зігріло,
Зігріло і не відпустило.

Не треба зайвих слів,
Не треба віщих снів,
Ми просто разом.


Рецензии