Вогонь палае

Я обираю любов,
Так, я обираю, і знов
Лечу, немовби на крилах,
То є невидима сила.
Нестримні ці почуття,
Так, у них вся ніжність моя.
Люблю, так хоче і небо,
Нічого більше не треба.

Приспів:
Вогонь палає, палає вогонь,
Не розімкнути міцних нам долонь,
Тут зайві всі фрази.
Вогонь палає, палає вогонь,
Я точно знаю, що все це не сон,
Ми просто разом.

Я відчуваю тепло,
Так, я відчуваю вогонь.
Душа, як птаха у небі,
Лише у щасті потреба.
Я за тобою на зліт,
Так, хай, навіть, проти весь світ.
Твоя сьогодні та завжди,
Лише у істині правда.


Рецензии