Друга Пречиста. Чуття

     Поема

                Пречистій Богородиці
                з любов’ю присвячується


Боже почуття
            вдарило
             вшкварило! —
продикції купити
             рояля
       летять —
Що сталось?! —
                очистилось серце...
Із родження Діви — чуття.
Пропозиції — закупити безплатно роялів —
                летять! —
хто тобі дав?
музику, да? продам!
все оддам —
грай!
тільки щоб безсмертя
             ревло по
          годам
        плакалось усе
виплакалось все
й все оддам!


Спокійно. Хрещенії! —
Бог — геній
це лиш серце
від чуття каяття...
Не почуття вироста із роялів —
ніжки
роялів
ростуть з почуття...
Єсть лише Бог
так
оце серце
і каяття


Ну спокійно, хрещенії!..
Бог — геній
ось таке серце
із передчуттям —
чуття
— Що сталось?!
пропозиції — купити безплатно —
                хоралів —
              летять!
Мені б лише Діву.
Від родження
Діви ж —
чуття.

10.09.2020,
день,
Київ


Рецензии