Змiнити чи нi

Та чи хочете ви, та й чи можете ви
У житті щось своєму змінити?
Та чи можете викинуть все з голови
Й розпочати по-новому жити?

Чи хочете ви розпочать все з нуля?
Та чи вистачить віри і сили?
Але й глянуть на себе хоч раз іздаля,
Та й чи вірно в житті все робили?

Щось змінити в житті можна пробувать теж,
Та чи завжди воно допоможе?
Бо для змін і бажань нема в житті меж…
А можливо й знайдеться щось гоже.

Керувати життям…треба вміти й таке,
Та ще й змінювать щось треба мудро,
А життя ж бо воно…ой, яке нелегке,
Щось буває в житті і марудно.

Перед тим, як змінить, треба зважити все,
Жалкувать щоб про це не прийшлося.
Мудре рішення думка нехай принесе,
Щоб на краще усе відбулося.

10.09.2020 р.


Рецензии