Hidden from the sun...

HIDDEN FROM THE SUN ...

Surviving these days and nights was my last attempt to neglect the attraction between Us!
I saw already quite blurry...
But the prospect is terrible! — This is very painful!

I can’t express, how much I miss You!
Oh, how much I miss You!!!

A simple and dumb trap is to strive for Bliss, Hope and Harmony in a sea of ;;contradictions!
And the contradictions with evil smiled at me.
But when I decided to turn away in order to meet the inevitable end, — the End came!

Out of equilibrium — the whole variety of roads is faceless.
And when everything disappeared, it became even more monotonous...
I was drowning these days without You!
My every dream was locked in my head!
And when I tried to get out of bed, I drowned in You every day without You ...

I was hiding the Memories of Us, running away from myself.
I hid all my Memories of You from the Sun!
But, even if I no longer see You, They will still find me!
Errors not canceled!
Is it possible to erase, just drown and forget everything, forget Us, forget You...?

These walls are too high, but I will overcome any obstacles and walls!
Gotta get up! I get up to see a place under the Sun next to You, to see You again, hug and kiss Your lips!
Why should something separate me from You???
I am going to You! I will find You! I'm all Yours!

/ Acoustic /
/Reworked song — "Concealment of memories from the Sun" — My authors version./

***
Спрятанное от Солнца ...

Выживание в эти дни и ночи — было моей последней попыткой пренебречь притяжением между Нами!
Я видел уже довольно размыто...
Но перспектива ужасна! — Это очень больно!

Я не могу выразить, как сильно я скучаю по Тебе!
О, как же сильно я по Тебе скучаю!!!

Простая и тупая ловушка — стремиться к Блаженству, Надежде и Гармонии в море противоречий!
А противоречия зло улыбались мне.
И, когда я решил отвернуться, чтобы встретить неизбежный конец, — то пришел Конец!

Вне равновесия — всё разнообразие дорог безлико.
И когда всё исчезло, — это стало ещё более однообразным...
Я тонул в этих днях без Тебя!
Каждый мой сон был заперт в моей голове!
А когда я пытался встать с кровати — то тонул в каждом следующем день без Тебя...

Я прятал Воспоминания о Нас, убегая от себя.
Я спрятал все свои воспоминания от Солнца!
Но, даже если я больше не увижу Тебя, Они всё равно найдут меня!
Ошибки не отменены!
Можно ли стереть, просто утопить и забыть всё, забыть Нас, забыть Тебя...?

Эти стены слишком высокие, но я преодолею любые преграды и стены!
Надо вставать! Я встаю, чтобы увидеть место под Солнцем рядом с Тобой, чтобы снова увидеть Тебя, обнять и поцеловать Твои губы!
Почему что-то должно отделить меня от Тебя???
Я иду к Тебе! Я найду Тебя! Я весь Твой!

04 февраля 2020 14:48
София Сехем
/Heylell/


Рецензии