Зiрками у небi

За край щастя моє,
Де рай – був він чи є.
День-ніч знов віч-на-віч,
Ніч-день, як карусель.

Приспів:
Зірками у небі малюю мрії,
Чекаю щастя, чекаю.
Лиш в ньому потреба, і є надія,
Душа моя так відчуває.

Чомусь я нічия,
Комусь – може, своя.
Так-ні, в серці вогні,
Ні-так, де ж той маяк.

Одна – ні, не одна,
Люблю, Бога молю.


Рецензии