Маренго

Настрій кольору маренго,
А в душі звучить фламенко,
Вирують вітри.
Те, що було – так далеко,
Все це легко і нелегко,
Полон самоти.

Приспів:
Чого я хочу – не знаю,
Чого не хочу – бажаю,
Чого не треба – благаю,
Так відчуваю.

А у долі свої ігри,
Хтось малює дивні титри,
Світ не в унісон.
Розкриває серце крила,
Лиш краса його б зігріла,
Усе, наче сон.


Рецензии