Життя плете iнтриги
Так багато "проти".
На щоці сльоза,
Самота навпроти
Розкладає ноти.
Так багато "ні",
Так багато страхів.
Серце у вогні,
По душі мурахи,
Гра з життям у шахи.
Приспів:
Життя плете інтриги,
Всі почуття, як крига.
І де знайти свій шлях,
Летіти, наче птах.
Знову новий день,
Знову сонце світить.
Ніжна акварель
Розпускає квіти,
Як тут не радіти.
Те, що так болить,
Те, що серце крає,
Просто відпустить,
Більше не тримає,
Хай світ відчуває.
Свидетельство о публикации №120091001919