Час невпинно пливе
Думками тісно зв'язана я з ним.
Шукаю те, що треба вже забути,
Тримаюсь міцно, міцно, що є сил.
Приспів:
А час невпинно пливе,
Нам щось приносить нове.
Як наздогнати його,
Перемотати кіно.
Я вірю в те, що вірити не треба,
Душа моя метеликом на зліт.
Прошу так тихо щастя я у неба,
Чекаючи його багато літ.
Самота, марнота,
Знов не те, знов не та.
Ділить сни висота,
І складна простота.
Свидетельство о публикации №120091001908