Дорждь to МР
мир got grey
I dont need u
in these days
Мокнут иволги , лягушки
мокнут зонтики ,
старушки
Мокнет Эйфелева-башня
gonna get the bolts much rusted
Precious_Brain of mine
wants to hide in holes
this time
'cause cant i believe
to u Lullainna
0h - sweet Lulalalleina - a Child
of mist , of moisture , of wet-deep shadow
S
fog gy frog Lulaina !
- - -
* MP
Свидетельство о публикации №120090807583