Любов до труни

Погляд ,трепет метеликів в животі
Пурхає з ранку до ночі
Ах, цей чоловік моєї мрії
Дотик, ласки і я готовий
Один його погляд в ганяє в фарбу
Ох, його аматорське у кожного своє
Ростити чоловіка так складно і легко
Була секунда, і любов до труни
До останнього подиху ....
 
  21.07.2020г
 
  Продолжение "Спасайте жизни "


Рецензии